Radikali izabrali kandidata za gradonačelnika BG

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali izabrali kandidata za gradonačelnika BG

Kandidat za gradonačelnika Srpske radikalne stranke na izborima za Skupštinu grada Beograda biće 33-godišnji Miljan Damjanović, rodom iz Prizrena.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

U sklopu priprema za beogradske izbore Izvršni odbor Srpske radikalne stranke jednoglasno je odlučio da radikalski kandidat za gradonačelnika Beograda bude narodni poslanik Miljan Damjanović.

Damjanović je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beogradskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke. Rođen je u Prizrenu, 1984. godine. Po zanimanju je ekonomista i master inženjer organizacionih nauka. Oženjen je, otac dvoje dece.

Radio je kao šef prodaje u privatnoj firmi za posredovanje u zapošljavanju i kao direktor JKPS International, privrednog društva za regrutovanje najboljih informatičara u Srbiji, saopštila je ova stranka.

Damjanović je četiri godine je bio predsednik Odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Opštini Stari gad, savetnik predsednika Opštine Grocka i član Upravnog odbora Studija B.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SRS odredila kandidata za gradonačelnika Beograda

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Beograd -- Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda nakon predstojećih izbora za Skupštinu grada biće poslanik Miljan Damjanović...Damjanovića je za kandidata SRS za gradonačelnika jednoglasno izabrao Izvršni odbor te stranke, navodi se u saopštenju radikala...Damjanović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.