Putin kaznio ministra

Izvor: RTS, 31.Dec.2010, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin kaznio ministra

Ruski premijer Vladimir Putin poslao trojicu funkcionera da Novu godinu provedu u mraku sa stanovnicima oblasti Moskve u kojem i dalje nema struje. Funkcioneri obećali stanovnicima te oblasti da će dobiti struju do Nove godine.

Zbog neispunjenih obećanja o otklanjanju šteta izazvanih nevremenom, ruski premijer Vladimir Putin pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je trojicu funkcionera, uključujući i ministra energetike, da provedu novogodišnju noć sa stanovnicima oblasti Moskve koji i dalje nemaju struje.

"Obećali ste da će sve biti popravljeno do 18 časova, nije trebalo ništa da govorite ako niste bili sigurni", rekao je Putin, a prenela je ruska televizija.

"Mislim da treba da provedete novogodišnju noć sa njima", poručio je Putin ministru energetike Sergeju Šmatku, guverneru moskovskog regiona i direktoru lokalne Elektrodistribucije.

Guverner regiona Moskve Boris Gromov kazao je da će otići u dva sela koja su ostala bez struje i posetiti stanovnike, preneo je Itar Tas.

Oko 6.000 ljudi te oblasti ostalo je bez struje posle ledenih kiša koje su pre nekoliko dana pogodile tu oblast i oštetile električne vodove.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Funkcioneri da provedu noć u mestima bez struje

Izvor: Blic, 31.Dec.2010

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin pozvao je trojicu funkcionera, uključujući i ministra energetike, da zbog neispunjenih obećanja o popravci šteta izazvanih nevremenom provedu novogodišnju noć sa stanovnicima oblasti Moskve koji i dalje nemaju struje. .."Obećali ste da će sve biti popravljeno...

Nastavak na Blic...

Kako Putin kažnjava funkcionere

Izvor: B92, 01.Jan.2011, 20:05

Moskva -- Premijer Rusije Vladimir Putin naredio pojedinim visokim zvaničnicima da provedu doček Nove godine u selima u kojima nije bilo električne energije... Razlog su neispunjena obećanja da će sela u okolini Moskve za doček Nove godine ponovo imati električnu energiju, bez koje su ostala posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.