Prošle noći 154 intervencije Hitne pomoći

Izvor: Kurir, 07.Apr.2013, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošle noći 154 intervencije Hitne pomoći

Prošle noći dogodile dve lakše saobraćajne nesreće, navela je portparol Hitne pomoći Nada Macura

BEOGRAD - Tokom prošle noći ekipe Hitne pomoći u Beogradu obavile su 154 intervencija, 24 na javnom mestu, rečeno je jutros u toj službi.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura kazala je da su se prošle noći dogodile dve lakše saobraćajne nesreće. Prema njenim rečima, toj službi su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici i hipertenzičari.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tokom noći Hitna pomoć imala 154 intervencije

Izvor: Blic, 07.Apr.2013

Tokom prošle noći ekipe Hitne pomoći u Beogradu obavile su 154 intervencija, 24 na javnom mestu, rečeno je jutros u toj službi...Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura kazala je da su se prošle noći dogodile dve lakše saobraćajne nesreće...Prema njenim rečima, sinoć u 21.43 sati na okretnici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.