Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljusak psovki u Bijeloj kući: Tramp poludio na savjetnike

Snimak žestoke svađe u Ovalnoj sobi između Stiva Benona i Donalda Trampa objavio je CNN. Iako nije poznato zbog čega se predsjednik SAD-a svađao sa savjetnikom, navodno je ljut na svoj tim zbog skandala s ministrom pravosuđa koji je optužen da je lagao o kontaktima s ruskim ambasadorom u Vašingtonu.

Žučnoj raspravi prisustvovali su i Ivanka Tramp, Džared Kušner i Šon Spicer, najuži savjetnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << predsjednika SAD-a. Izvori iz Bijele kuće kazali su za CNN kako Tramp savjetnike nije štedio i da su kancelarijom letjele psovke, a nitko ga dosad nije vidio toliko ljutog. Navodno mu je zasmetalo i to što je afera zataškavanja sastanaka u julu i seprtembru s ruskim ambasadorom u Vašingtonu Sergejem Kisljakom zasjenila i njegov govor u Kongresu kojeg smatra velikim napretkom.



Tramp je za vikend otišao na Floridu na svoje imanje Mar-a-Lago odakle se na Twitteru obrušio na svog prethodnika Baraka Obamu kojeg je optužio da ga je prisluškivao dok je bio predsjednički kandidat.

How low has President Obama gone to tapp my phones during the very sacred election process. This is Nixon/Watergate. Bad (or sick) guy!

Na osnovu svojih optužbi Tramp je naredio Kongresu da istraži je li Obamina administracija zloupotrijebila ovlaštenja u predsjedničkoj kampanji 2016. godine. Daily Mail ističe kako se Benon i Tramp nakon svađe pri povratku u DC nisu zajedno ukrcali u Air Force One u nedjelju, već je savjetnik otišao na sporedni ulaz.

(24.sata)
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tajno snimljena žestoka svađa u Beloj kući: Trampov savetnik urlao na Donalda i njegovu ćerku Ivanku! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Mar.2017

Snimak prozora Bele kuće pokazao je žestoku raspravu između predsednika Amerike Donalda Trampa i njegovog glavnog savetnika i stratega Stivena Benona, a u prostoriji je prema navodima medija bila i Ivanka Tramp, njen suprug Džared Kušner i Šon Spajser...Da u Trampovom raju ne svetaju ruže, vidi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.