Pitanje iz Slagalice koje je OBIŠLO SVET

Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje iz Slagalice koje je OBIŠLO SVET

Na Fejsbuk stranici švedskog metal benda Sabaton koju prati skoro milion ljudi osvanuo je post na srpskom jeziku i ćirilici u kom se ovi vladari teškog zvuka dive učesnici "Slagalice" Sanji Milovanović iz Donje Rače pošto je tačno odgovorila na pitanje iz koje zemlje je ova grupa.

Pitanje u igri "Ko zna zna" je glasilo: "Iz koje zemlje je hevi metal muzička grupa Sabaton?", na šta je Sanja tačno odgovorila "iz Švedske".

"Dobili smo ovaj super video >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Srbije. Zaista nam je čast što smo uvršćeni u vaš najveći kviz znanja, ali još nam je veća čast to što je devojka tačno odgovorila! Velika nam je želja da je nagradimo ulaznicom za naš predstojeći koncert u Beogradu. Molimo vas sve da širite ovaj post što više i pomognete nam da pronađemo devojku iz kviza", napisali su muzičari.

Sabaton će održati koncert 6. marta u Belexpo centru, sa Sanjom u prvim redovima, nadamo se.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Švedski metalci oduševljeni što su pomenuti u “Slagalici”, pa se zahvalili na srpskom, i to na ĆIRILICI! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017

Pre nekoliko dana u emisiji "Slagalica", u igri "Ko zna, zna", postavljeno je pitanje "Iz koje zemlje je hevi metal muzička grupa "Sabaton"?". Takmičarka je odgovorila da je iz Švedske, što je bio i tačan odgovor. Snimak iz ovog srpskog kviza stigao je do grupe "Sabaton", koji su ga i podelilii...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.