POSLE TUČE: Vučić raspustio Gradski odbor SNS u Vranju

Izvor: Kurir, 27.Nov.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TUČE: Vučić raspustio Gradski odbor SNS u Vranju

Srpska napredna stranka želi da menja na bolje stvari u Srbiji, te je naša namera da nas predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, a ne oni koji će zarad svojih fotelja da pribegavaju nasilju, naveo je predsednik SNS u obrazloženju odluke

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, doneo je odluku, u skladu sa Statutom SNS, da raspusti Gradski odbor Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napredne stranke u Vranju.

Predsednik Srpske napredne stranke, u obrazloženju svoje odluke, napisao je da Srpska napredna stranka želi da menja na bolje stvari u Srbiji, te je naša namera da nas predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, a ne oni koji će zarad svojih fotelja da pribegavaju nasilju, bilo svojih tobožnjih političkih neistomišljenika, ili svojih stranačkih kolega.

"Srpska napredna stranka izabraće nove ljude, i novi Odbor u Vranju, koji će je predstavljati na najbolji način, ali i ljude koji će raditi za Vranje, a ne isključivo za sebe i sopstvene interese. Oni koji su svojim ponašanjem pokušali da osramote Srpsku naprednu stranku mogu svoju političku budućnost da traže na drugom mestu, ali Srpska napredna stranka nije, i nikada neće biti, stecište samoživih i nasilnički orjentisanih ljudi", istakao je predsednik Stranke, Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić raspustio odbor SNS u Vranju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2013

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić doneo je odluku da raspusti Gradski odbor SNS u Vranju, saopšteno je danas iz Srpske napredne stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.