Izvor: Kurir, 30.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POP LAZIĆ: TRAŽIĆEMO SMENU DAČIĆA

BEOGRAD, 30. jul 2008. (FoNet) - Potpredsednik Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke (SRS) Gordana Pop Lazić izjavila je danas za FoNet da je policija koristila preteranu silu protiv građana koji su izražavali svoje nezadovoljstvo na mitingu podrške haškom optuženiku Radovanu Karadžiću i da će SRS podržati peticiju za smenu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skup podrške Karadžiću

Izvor: RTS, 31.Jul.2008, 20:37

Oko 50 pristalica haškog optuženika Radovana Karadžića okupilo se i danas na centralnom beogradskom trgu gde su organizovali potpisivanje peticije za smenu ministra policije Ivice Dačića. Skup je počeo malo posle 17 časova, a protestne šetnje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.