ODBILA PONUDU: Arapski princ nudio Klaudiji Šifer milion funti za veče

Izvor: Kurir, 28.Feb.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBILA PONUDU: Arapski princ nudio Klaudiji Šifer milion funti za veče

Nemačka manekenka je ovaj događaj iz života okarakterisala kao najbizarniji trenutak svoje karijere

Supermodel Klaudija Šifer dobila  je "nepristojnu ponudu" od jednog arapskog princa, koji je nudio milion funti da je "iznajmi" za jednu večeru. Ova nemačka manekenka znala je tačno šta da radi - da odbije i nastavi dalje uzdignute glave

Ona je ispričala ovaj događaj iz svog života tokom jednog intervjua, kada su je pitali koji je najbizarniji trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njene karijere.

"Jednom mi je jedan arapski princ nudio milion dolara, navodno, samo da večeram sa njim. Nije toliko stvar u novcu, koliko u tome što želim da idem ulicom uzdignute glave i da budem ponosna na svoj život", rekla je Klaudija.

Klaudija Šifer (43) udata je za reditelja Metju Vona još od 2002. godine i imaju troje dece: sina Kaspara i ćerke Klementinu i Kozimu.

Klaudija je poznata po svom glamuroznom izgledu, a  čak i kad ide u školu da pokupi decu, ona je uvek sređena od glave do pete. Poslednji put su je uslikali tip-top sređenu ispred kapije škole dok je čekala decu. Ali, ona kaže da se trudi da tako izgleda jer oseća pritisak zbog drugih majki.

"Znala sam da moram malo da se sredim, jer sam videla kako druge majke izgledaju lepo kad dolaze po decu u školu. Ne smeta mi zaista što me paparaci prate. Pravim se da nisu tamo i nastavim da radim svoj posao", rekla je Klaudija.

Osim toga, Klaudija je rekla da je bila jako stidljiva kad je počinjala svoju manekensku karijeru i često je crvenila u licu:

"Uvek bih pocrvenela kao rak i onda bih postala još stidljivija. Često sam htela da pobegnem. Ali, kada stavim šminku, znam da je sve ok, jer niko ne može da primeti da sam prestrašena", rekla je Klaudija.

Osim toga, Klaudija je u intervjuu rekla da se ne plaši starenja i da smatra da je to sve deo života.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Arapski princ joj je nudio milion funti za večeru, ali je ona to odbila

Izvor: B92, 28.Feb.2014

Jedna od najpoznatjih manekenki svih vremena, Klaudija Šifer je ispričala kako je zbog svoje stidljivosti patila na početku karijere, ali je i otkrila kako je jednom odbila nepristojnu ponudu jednog arapskog princa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.