Novi trend u Novom Sadu: Zaplešite valcer dok čekate bus (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend u Novom Sadu: Zaplešite valcer dok čekate bus (FOTO)

Mada se čini nemoguće, i čekanje busa nekada može biti zanimljivo, posebno u Novom Sadu.

Na Fejsbuk stranici Uživo sa novosadskih ulica osvanula je super fotka iz Rumenačke ulice.

Naime, reč je o naslikanim koracima za engleski valcer, koji su sastavljeni od dve postavke sačinjene od tri koraka u naizmeničnom nizu.

Neko veoma kreativan je na autobuskom stajalištu iscrtao uputstvo u vidu oslikanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stopala i smera kretanja, pa tako dok Novosađani čekaju bus mogu korisno da "ubiju" vreme i uz pomoć ove jednostavne metode da nauče da plešu.

Komentari su uglavnom pozitivni, a građani su oduševljeni idejom.

"Ovo bi mogli na svakoj stanici, nekoliko crteža da iscrtaju, baš je superiška" , samo je jedan od komentara oduševljenih Novosađana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOK ČEKAŠ" Na autobuskom stajalištu u Novom Sadu osvanuo grafit koji je sve ODUŠEVIO

Izvor: Blic, 17.Maj.2017

Kreativni Novosađani iscrtali su grafit sa koracima za engleski valcer na betonu ispred jednog autobuskog stajališta u Rumenačkoj ulici...Uz natpis "Dok čekaš" predstavljeno je kretanje igrača u engleskom valceru, jednom od najpoznatijih plesova, koji igrači nauče među prvima...Iako nije poznato...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.