Nadmeno se ponaša i u zatvoru: Fudbaler optužen za zavođenje maloletnice napadnut jer nije dobro očistio WC

Izvor: B92, 01.Maj.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadmeno se ponaša i u zatvoru: Fudbaler optužen za zavođenje maloletnice napadnut jer nije dobro očistio WC

Nekadašnji fudbaler Mančester sitija i Sanderlenda Adam Džonson napadnut je u zatvorskom kupatilu.

Kako pišu britanski mediji, Džonson je čistio kupatilo, kada mu je jedan zatvorenik tražio da pokupi dlake iz slivnika. Adam ga je prvo opsovao, a onda mu rekao “Znaš li ti ko sam ja”.

Ovakvo ponašanje se nikako nije svidelo zatvoreniku koji ga je udario u lice. Džonson mu je uzvratio, a ostali zatvorenici su ih razdvojili.

Nekadašnji reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Engleske služi šestogodišnju kaznu zbog seksa sa 15-godišnjom devojčicom. On je prvo bio u zatvoru Frenkland, a onda je premešten u Murland u Donkasteru kako bi bio bliže porodici. Murland je jedan od najmodernijih zatvora u Velikoj Britaniji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Adam Džonson napadnut u zatvoru!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016

I to pod tušem!..Nije bilo saginjanja po sapun, kako bi neko možda pomislio, drugi je povod...Naime, jedan zatvorenik mu je prebacio što nije počistio za sobom posle tuširnja, tj. terao ga je da se vrati da otpuši slivnik koji se začeipo dlakama, a bivši fudbaler Sanderlenda, Mančester Sitija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.