Na sajtu Pokrajinske vlade Pajtić i dalje vojvodjanski premijer

Izvor: Beta, 23.Jan.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajtu Pokrajinske vlade Pajtić i dalje vojvodjanski premijer

Na zvaničnom sajtu Pokrajinske vlade, u odeljku na engleskom jeziku, piše da je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pokrajinski premijer.U odeljku "Vlada Autonomne Pokrajine Vojvodine" navodi se da je Bojan Pajtić izabran za predsednika Pokrajinske vlade na sednici Skupštine Vojvodine 11. jula 2012. godine.Na sajtu se napominje i da je Pajtić bio premijer i u prethodna dva mandata.Od 20. juna 2016. godine predsednik Pokrajinske vlade je funkcioner Srpske napredne stranke Igor Mirović, dok je Pajtićeva Demokratska stranka u opoziciji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na sajtu Pokrajinske vlade Pajtić je i dalje vojvođanski premijer

Izvor: Blic, 23.Jan.2017

Na zvaničnom sajtu Pokrajinske vlade, u odeljku na engleskom jeziku, piše da je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pokrajinski premijer...U odeljku "Vlada Autonomne Pokrajine Vojvodine" navodi se da je Bojan Pajtić izabran za predsednika Pokrajinske vlade na sednici Skupštine Vojvodine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.