NESLANA ŠALA: Seka Aleksić rasplakala majku

Izvor: Kurir, 22.Jan.2013, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESLANA ŠALA: Seka Aleksić rasplakala majku

Pevačicina mama Ibrima pročitala u novinama da joj je ćerka brutalno pretučena na Tajlandu, ali nije shvatila da je reč o šali

Neslana šala.

- Eto, vidiš, ja se našalim, a ovamo ispade da sam zaista pretučena! Još me zove majka i plače žena, vrišti - napisala je Seka na Tviteru nakon što je telefonom s Tajlanda jedva ubedila mamu Ibrimu da je dobro. Živa i zdrava. I da joj ni dlaka s glave ne fali.

Inače, majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Seke Aleksić rasplakala se kada je u novinama pročitala da je njena ćerka pretučena na letovanju! Čim je ugledala naslov, žena nije ni pomislila da je reč o šali, koju je njena mezimica plasirala putem društvene mreže, a sve zbog toga što se našla na treningu tajlandskog boksa.

Ibrima je shvatila da se to stvarno i dogodilo. Panično je pozvala pevačicu na drugom kraju sveta da bi joj čula glas i uverila se da joj nije ništa. Seka ju je jedva utešila, pa je zatim i na Tviteru objavila da je njenu mamu uznemirila ovakva šala.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Neslana šala: Seka Aleksić rasplakala majku

Izvor: Svet, 22.Jan.2013

“Eto, vidiš, ja se našalim, a ovamo ispade da sam zaista pretučena! Još me zove majka i plače žena, vrišti”, napisala je Seka na Tviteru nakon što je telefonom s Tajlanda jedva ubedila mamu Ibrimu da je dobro. Živa i zdrava. I da joj ni dlaka s glave ne fali. Inače, majka Seke Aleksić...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.