Mrzovoljna mačka uskoro i u muzeju voštanih figura

Izvor: B92, 31.Avg.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrzovoljna mačka uskoro i u muzeju voštanih figura

Tarder Sos, poznatija kao Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat), dobiće svoju figuru u Muzeju Madam Tiso u San Francisku.

Mrzovoljna mačka uskoro će u Muzeju Madam Tiso u San Francisku dobiti svoju figuru koja će se čak i pomerati na pet različitih načina.

"Ovo je zaista čast... Koju mrzim", rekla je uobičajeno namrgođena i nezainteresovana Mrzovoljna mačka.

Nakon što su je radnici fotografisali i izmerili za buduću animiranu lutku, Tarder Sos je izrazila svoje negodovanje i napustila Madam Tiso kako bi preusmerila svoj nihilizam na neku novu metu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Mrzovoljna mačka dobija svoju figuru u Muzeju Madam Tiso

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2015

Tarder Sos, poznatija kao Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat), dobiće svoju figuru u Muzeju Madam Tiso u San Francisku...Figura će se čak pomerati na pet različitih načina...Nakon što su je radnici fotografisali i izmerili za buduću animiranu lutku, Tarder Sos je izrazila svoje negodovanje i napustila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.