Mali otvorio novu linija GSP-a 613

Izvor: B92, 21.Feb.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali otvorio novu linija GSP-a 613

Beograd -- Nova linija javnog gradskog prevoza 613 puštena je danas u rad i saobraćaće od naselja Radiofar do Novog Beograda.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Siniša Mali rekao je novinarima da će na toj liniji za sada saobraćati jedan minibus sa 35 mesta i da će prevoziti više od 1.500 gradjana tog naselja.

"U prethodnom periodu postojao je prevoz koji je Opština Novi Beograd ukinula, a Grad Beograd je smatrao da gradjani i mališnai ovog naselja treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se povežu sa gradom na najbolji mogući način. Ova linija će biti finansirana od strane Grada Beograda i u narednom periodu biće modifikovana sa eventulanim novim zahtevima gradjana", rekao je Mali. Prema njegovim rečima, u prethodnom periodu zbog nepostojanja odgovarajuće infrastrukture nije bilo moguće uspostaviti ovu liniju i čim je izgradjen odgovarajući put to pitanje je rešeno. "Ova linija za gradjane naselja Radiofar znači rešenje problema i sada više ne moraju da pešace dva kilometra do najbliže autobuske stanice", zaključio je Mali. Minibus, koji će uglavnom korsiti deca za prevoz do škola na Novom Beogradu saobraćaće na sat i dvadeset minuta, a red vožnje je uskladjen upravo sa potrbama školske dece.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova linija gradskog prevoza Novi Beograd-Radiofar

Izvor: Studio B, 21.Feb.2014

Linija javnog gradskog prevoza broj 613 koja će radnim danima saobraćati od Novog Beograda do naselja Radiofar puštena je u rad...Predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali, gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović prisustvovali...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.