MUSKARCI OTVORILI DUSU Ako ovo radimo od vas zelimo samo seks

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSKARCI OTVORILI DUSU Ako ovo radimo od vas zelimo samo seks

Upustili ste se u vezu sa muškarcem, ali vam već neko vreme nije baš najjasnije da li on želi da bude u ljubavnoj vezi sa vama, ili mu služite "samo za krevet"....

Ukoliko je muškarcu bitan samo seks, on će vam to i pokazati. Mladići su otkrili kako se ponašaju prema devojkama sa kojima nemaju nameru da se upuštaju u ljubavnu vezu.

Primećuje samo vaš izgled

Ukoliko ne želi sa vama ozbiljnu vezu nikada neće pokazati interes za vašu karijeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << neće ceniti vašu inteligenciju, humor ili stavove, ali će zato će uvek da primeti ako ste "baš seksi u nekim pantalonama ili suknji". Iako svaka žena voli da dobije kompliment, pre ceni ako je muškarac poštuje zbog svih njenih kvaliteta. Muškarac koji vas ceni samo po izgledu nije u potrazi za vezom nego samo avanturom, piše Zadovoljna.hr.

Svaki razgovor poprima seksualnu notu

Bez obzira na to o kojoj temi razgovarate, on odmah nađe način da razgovor pretvori u verbalnu predigru. Nakon vaše priče o uspešnoj prezentaciji koju ste održali na poslu on samo komentariše kako klijenti sigurno nisu skidali oči sa vas jer ste prezgodni. Kad mu kažete da padate s nogu od umora i samo želite da se bacite pod tuš, on kaže da bi vam rado oprao leđa. Nema ništa loše u malim seksi upadicama, ali samo ako nisu deo baš svakog vašeg razgovora.

Nigde vas ne vodi

Sva vaša druženja događaju se unutar četiri zida i on nema nameru da vas izvede na večeru ili u bioskop. Njegova ideja satanka je sedenje na kauču i gledanje utakmice koju je on odabrao, a posvećuje vam se samo kada pokažete želju za fizičkim kontaktom.

Ljute se ako odbijete seks

Svi ponekad imamo loš dan i nije nam do ničega, a kamoli do seksa. Muškarac koji ima iskrene namere prema vama će to razumeti, i neće vas siliti na seksualni odnos i definitivno se neće naljutiti ako ga odbijete. Međutim, muškarac koji je s vama samo zbog seksa ponašaće se uvređeno ako mu kažete "ne" i pokušaće da vas nagovori barem na "brzinsku akciju".

Nema predigre

Ukoliko se muškarac odmah baca na "glavni čin" u spavaćoj sobi to je znak da je zainteresovan samo za seksualnu vezu bez dubljeg povezivanja.

Ne interesuju ga vaši prijatelji

Muškarac koji želi da vas vidi samo u krevetu, neće želeti da zna detalje iz vašeg života! Samim tim, neće hteti da upoznaje vaše prijatelje, i neće ga interesovati gde radite, kako vam se zove sestra ili od koliko članova se sastoji vaša porodica.

Uvek je zauzet i uvek ima izgovore

Na vaše SMS poruke i predloge da se nađete odgovara neodređeno. Njegovi odgovori uključuju sve od fraze videćemo preko možda do imam nekih neodložnih obaveza ako mu nudite varijante u kojima ćete biti obučeni.

Ne mogu kod tebe, dođi ti do mene

Ovakav muškarac ne želi da uđe u vaš dom, i zove vas isključivo kod njega. Na taj način može da kontroliše vreme i mesto susreta, kao i to koliko ćete se zadržati. Čak iako vam dopusti da ostanete preko noći tu i tamo, nikad vam ne napravi doručak ili skuva kavu.

Ne ostavljaj mi četkicu za zube!

Dobar deo meseca proveli ste u njegovom stanu, ali ne sme ni da vam padne napamet da svoju četkicu za zube ostavite u kupatilu, jer odmah reži! Čak i kada ste pokušali da ostavite koji komad garderobe u njegovom stanu, svaki put vas je podsetio "da ne zaboravite duks da odnesete kući".

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ako muškarac OVO radi, od vas želi SAMO SEKS i NIŠTA DRUGO!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2016, 21:42

...Ukoliko je muškarcu bitan samo seks, on će vam to i pokazati Mladići su otkrili kako se ponašaju prema devojkama sa kojima nemaju nameru da se upuštaju u ljubavnu vezu..Primećuje samo vaš izgled..Ukoliko ne želi sa vama ozbiljnu vezu nikada neće pokazati interes za vašu karijeru, neće ceniti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.