Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Dec.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Srbije potpisao sporazum sa Agencijom za borbu protiv korupcije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktorka Agencija za borbu protiv korupcije Tatjana Babić potpisali su danas Sporazum o saradnji koji će omogućiti razmenu podataka između te dvije institucije.

"Razmjena podataka će omogućiti lakšu saradnju, kao i razmjenu podataka o imovinskom stanju funkcionera, sve u skladu sa zakonom", rekao je Stefanović novinarima poslije potpisivanja ugovora.

On je kazao da sporazum nije potpisan samo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Evropske unije već i da građani dobiju bolje institucije u borbi protiv korupcije.

"Borba će biti svakodnevna i neće stati i niko neće biti pošteđen, ni u strankama ni po funkciji", rekao je Stefanović i dodao da je saradnja sa Agencijom za borbu protiv korupcije izuzetna i da sledeće godine očekuje još bolje rezultate.

Direktorka Agencije Tatjana Babić kazala je da će sporazum omogućiti još efikasnije i intenzivniju saradnju sa MUP-om.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sporazum o saradnji MUP-a i Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Dec.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktorka Agencija za borbu protiv korupcije Tatjana Babić potpisali su danas Sporazum o saradnji koji će omogućiti razmenu podataka izmedju te dve institucije..."Razmena podataka će omogućiti lakšu saradnju, kao i razmenu podataka o imovinskom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.