Ljajić: Izjavu Ugljanina niko ne tretira ozbiljno

Izvor: B92, 21.Dec.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Izjavu Ugljanina niko ne tretira ozbiljno

Beograd -- Ministar Rasim Ljajić rekao je da zahtev lidera BNV Sulejmana Ugljanina da Sandžak dobije status teritorijalne autonomije niko ne shvata ozbiljno.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija je istakao da se radi o političkoj izjavi Ugljanina.

"To je izjava kojoj se ovde daje veći značaj, nego što ona realno ima. Niko tu izjavu ne tretira ozbiljno", rekao je Ljajić.

Ljajić je kazao da se takve izjave čuju 25 godina.

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stalno ponavljate nešto isto i vidite da od toga nema ništa, to je klasična politička izjava koja čak nema ni tu vrstu efekta", dodao je Ljajić.

Predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Uglajnina ranije je zatražio od Evropske unije da Sandžak dobije status teritorijalne autonomije.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ljajić: Izjavu Ugljanina niko ne tretira ozbiljno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2015

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da zahtev predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina da Sandžak dobije status teritorijalne autonomije u Srbiji "niko ne tretira ozbiljno" i da je reč o političkoj izjavi..."To je izjava kojoj se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.