Lepa Brena: Nisam folirant

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2011, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Nisam folirant

Lepa Brena (50) za sebe ne voli da kaže da je zvezda, jer smatra da se u Srbiji ta reč "gubi" u prevodu.

Osim toga, u vreme današnje ekonomske krize teško je pričati o takvim pojmovima.

- Publici nikad nisam podilazila, već je ona kod mene prepoznala emociju i to što se nikada nisam folirala. Da li ćete biti zvezda ili ne odlučuje publika i po mom mišljenju za takav epitet potrebno je minimum dve decenije uspešne karijere. Nema razloga da se bilo čega stidim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ono što sam postigla i videla neko ne bi doživeo ni za tri života - kaže Brena. Ona otkriva da ima tim saradnika s kojima se savetuje oko karijere, ali...

- Savetujem se sa ljudima iz svog tima, jer volim da sagledam stvari iz različitih uglova. Ali, konačnu reč ipak dajem ja.

Posle svega što je videla i doživela, danas joj najveće zadovoljstvo pričinjavaju sitnice.

- Nemam neostvarenih snova, zaista. Moje želje su danas male i jednostavne. Kada nemam obaveza volim da uživam u dvorištu svog doma, da plivam u bazenu ili ispijam kafu sa prijateljicama koje nisu iz šou biznisa. Jednostavno, da radim obične stvari i u tome je čar.

Sve je na internetu

- Pitanje piraterije u Srbiji biće rešeno kako bliže budemo prilazili Evropskoj uniji, ali to ne znači mnogo. Celokupna diskografija danas je preseljena na internet. Na netu se kupuje sve - tašne, šminka, uplaćuju putovanja, pa je prodaja muzike na internetu samo logičan sled stvari - smatra Brena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Brena: Zaista nemam neostvarenih snova!

Izvor: Svet, 26.Jul.2011

Lepa Brena (50) za sebe ne voli da kaže da je zvezda, jer smatra da se u Srbiji ta reč "gubi" u prevodu. Osim toga, u vreme današnje ekonomske krize teško je pričati o takvim pojmovima. "Publici nikad nisam podilazila, već je ona kod mene prepoznala emociju i to što se nikada nisam folirala. Da...

Nastavak na Svet...

Lepa Brena: Zaista nemam neostvarenih snova!

Izvor: medio.rs, 27.Jul.2011, 05:34

Lepa Brena (50) za sebe ne voli da kaže da je zvezda, jer smatra da se u Srbiji ta reč "gubi" u prevodu. Osim toga, u vreme današnje ekonomske krize teško je pričati o takvim pojmovima.

Nastavak na medio.rs...

Lepa Brena: Ne volim za sebe da kažem da sam zvezda

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2011

Pevačica Lepa Brena izjavila je u jednom intervjuu da za sebe ne voli da kaže da je zvezda, jer u Srbiji ta reč ne znači ništa i gubi svoju smisao već u prevodu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.