Lepa Brena: Nemam neostvarenih snova!

Izvor: S media, 27.Jul.2011, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Nemam neostvarenih snova!

Lepa Brena (50) za sebe ne voli da kaže da je zvezda, jer smatra da se u Srbiji ta reč "gubi" u prevodu. Osim toga, u vreme današnje ekonomske krize teško je pričati o takvim pojmovima.

Za Vestionline Lepa Brena je izjavila:

- Publici nikad nisam podilazila, već je ona kod mene prepoznala emociju i to što se nikada nisam folirala. Da li ćete biti zvezda ili ne odlučuje publika i po mom mišljenju za takav epitet potrebno je minimum dve decenije uspešne karijere. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nema razloga da se bilo čega stidim. Ono što sam postigla i videla neko ne bi doživeo ni za tri života.

Ona otkriva da ima tim saradnika s kojima se savetuje oko karijere, ali...

- Savetujem se sa ljudima iz svog tima, jer volim da sagledam stvari iz različitih uglova. Ali, konačnu reč ipak dajem ja.

Novi spot Lepe Brene "Briši me" (VIDEO)

Brena: Na početku karijere zvali me debela!

Maja Nikolić: Brena i Ceca su cicije!

Posle svega što je videla i doživela, danas joj najveće zadovoljstvo pričinjavaju sitnice.

- Nemam neostvarenih snova, zaista. Moje želje su danas male i jednostavne. Kada nemam obaveza volim da uživam u dvorištu svog doma, da plivam u bazenu ili ispijam kafu sa prijateljicama koje nisu iz šou biznisa. Jednostavno, da radim obične stvari i u tome je čar.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.