Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Dec.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Potvrda mandatara Bevande nakon Nove godine

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je danas u Sarajevu kako očekuje da bi novi mandatar Vijeća ministara BiH mogao biti potvrđen nakon što prethodno prođe sve potrebne procedure propisane zakonom, što bi se trebalo desiti nakon novogodišnjih praznika. Komšić je na konferenciji za novinare rekao da je danas iza podne u  Predsjedništvo BiH službeno  stigao dopis iz Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, prema kojem je kao kandidat za novog mandatara ...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao prijedlog da Bevanda bude predsjedavajući Savjeta ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2011

SARAJEVO - HDZ zvanično je kandidovao Vjekoslava Bevandu za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH i taj prijedlog danas je stigao u Predsjedništvo BiH, rekao je predsjedavajući Predsjedništva Željko Komšić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vjekoslav Bevanda mandatar

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2011

SARAJEVO - Vjekoslav Bevanda, bivši federalni ministar finansija iz HDZ BiH, predložen je danas za mandatara za sastav Vijeća ministara BiH, potvrdio je Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.