Jovičić: SNS nije zaposlila nijednog komunalnog policajca

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: SNS nije zaposlila nijednog komunalnog policajca

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Jovičić upitao je Zaštitnika građana zašto nije kritikovao komunalnu policiju za vreme prethodne vlasti, koja je tu službu i formirala, rekavši da sadašnja vlast nije zaposlila nijednog komunalngo policajca.
Prethodno je šef odborničke grupe DS Balša Božović pozvao skupštinu da raspravlja o radu komunalne policije i razrešenju načelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikole Ristića, po preporuci zaštitnika građana Saše Jankovića.
"“Ako govorimo o komunalnoj policiji, mi imamo 60 dana da odlučimo šta će biti sa prvim čovekom komunalne policije, ali me buni jedna stvar: taj isti Saša Janković, kako nije rekao da je to parapolicijska snaga, ili kako god da nazovemo, u vreme kada ste je vi formirali i zaposlili preko 350 ljudi", upitao je Jovičić na sednici skupštine.
Jovičić je naglasio da SNS nije zaposlila nijednog komunalnog policajca.
"Nemojte da nas lažete i obmanjujete građane, nemojte vašim tvitovima, saopštenjima da unosite pometnju, da nas vređate. Komunalna policija je formirana u vaše vreme, Saša Janković tada nije imao ništa protiv iste, danas pošto očigledno ima problem protiv vlasti, valjda mu smeta komunalna policija", rekao je Jovičić.
Balša Božović je, tražeći da se raspravlja o razrešenju načelnika te službe, rekao i da se komunalna policija pretvorila u stranačku vojsku SNS.
"Božović o korupciji, a zimuje na Maldivima" 
Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da, kada o korupciji priča neko kao funkcioner DS Balša Božović, koji "navodno živi od poslaničke plate, a plaća 15.000 evra za zimovanje na Maldivima", onda "normalan čovek mora da se zagrcne pred njegovom bahatošću, iskvarenošću i licimerjem".
"Jasno je da Balša Božović i Demagoška stranka ne mogu ništa dobro da donesu Beograđanima, osim ponovne pljačke i poniženja", navodi se u saopštenju SNS. Jovičić je istakao da Srpska napredna stranka uspešno vodi prestonicu.
"Smanjili smo budžetski deficit i dug Beograda, počeli sa izgradnjom Beograda na vodi, izvršili smo decentralizaciju i razvijamo sve opštine ravnomerno. Za navođenje pojedinačnih uspeha bi mi trebalo mnogo više prostora", dodao je Jovičić.
Beograđani će imati će imati priliku da na svojim opštinama daju ocenu našeg dosadašnjeg rada, ukazao je Jovičić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Jankoviću komunalci nisu smetali tokom vlasti DS"

Izvor: B92, 08.Feb.2016

Beograd -- Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Jovičić upitao je Zaštitnika građana zašto nije kritikovao komunalnu policiju za vreme prethodne vlasti...Prethodno je šef odborničke grupe DS Balša Božović pozvao skupštinu da raspravlja o radu komunalne policije i razrešenju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.