Jedna osoba lakše povređena u sudaru autobusa 17 i 26

Izvor: Blic, 10.Mar.2010, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba lakše povređena u sudaru autobusa 17 i 26

U sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros nešto posle šest časova u Beogradu na uglu ulica Kruševačke i Ustaničke lakše je povređena jedna osoba, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Hitna pomoć je u 06.12 časova dobila poziv da su se sudarili autobusi na linijama 17 i 26 i kako se ispostavilo, lakše povrede kolena zadobio je mlađi muškarac, koji je prebačen u beogradski Urgentni centar.

"Hitna pomoć je u protekla 24 časa obavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 190 lekarskih intervencija od kojih je 51 bila na javnom mestu", precizirala je dr Macura.

"Noćas je obavljeno 85 lekarskih intervencija od kojih 10 na javnom mestu i pomoć je bila potrebna hroničnim bolesnicima, tako da je noć protekla mirno", rekla je dr Macura.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru dva autobusa povređena osoba

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2010

U sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros nešto posle šest časova u Beogradu na uglu ulica Kruševačke i Ustaničke lakše je povređena jedna osoba, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura...Hitna pomoć je u 06.12 časova dobila poziv da su se sudarili autobusi na linijama 17 i 26...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sudar autobusa GSP-a

Izvor: B92, 10.Mar.2010

Beograd -- U sudaru dva autobusa koji se dogodio nešto posle šest časova u Beogradu na uglu ulica Kruševačke i Ustaničke lakše je povređena jedna osoba...Hitna pomoć je u 06.12 časova dobila poziv da su se sudarili autobusi na linijama 17 i 26 i kako se ispostavilo, lakše povrede kolena zadobio...

Nastavak na B92...

U sudaru autobusa jedna osoba povređena

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2010

U sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros nešto posle šest časova u Beogradu na uglu ulica Kruševačke i Ustaničke lakše je povređena jedna osoba.

Nastavak na Večernje novosti...

Sudar autobusa u Beogradu

Izvor: RTS, 10.Mar.2010

Jedan mlađi muškarac je lakše povređen u sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros u Beogradu. Povređeni mlađi muškarac prebačen u Urgentni centar...U sudaru dva autobusa koji se dogodio jutros nešto posle šest časova u Beogradu na uglu ulica Kruševačke i Ustaničke lakše je povređena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.