Jedina pevačica kod nas koja je od fejsbuka dobila verifikaciju!

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedina pevačica kod nas koja je od fejsbuka dobila verifikaciju!

Pop pevačica Ana Kokić koja će uskoro svojom novom pesmom obradovati sve one koji su na to dugo čekali postala je jedina javna ličnost u Srbiji čija je Fejsbuk stranica verifikovana od strane ove velike društvene mreže.

Štiklirani plavi znak pojavio se juče na Aninom Fesjbuk nalogu i time je pevačica postala vlasnica prve verofikovane stranice u Srbiji.

Na društvenoj mreži Tviter pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novaka Đokovića, Ane Ivanović i Janka Tipsarevića našla se i pevačica Seka Aleksić, a na Fejsbuku trenutno je Anina stranica jedina dobila plavi znak.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook,   Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Kokić poseduje prvu verifikovanu Fejsbuk stranicu u Srbiji (Foto)

Izvor: Svet plus, 16.Apr.2014

Ana Kokić je ovih dana odlučila da obraduje novom pesmom svoje fanve, pa je najavila da će uskoro da je predstavi javnosti. Ona je pored toga od juče prva slavna ličnost u Srbiji kojoj je Fejsbuk verifikovao stranicu.

Nastavak na Svet plus...

Ana Kokić: Prva pevačica sa verifikovanim Facebook nalogom u Srbiji

Izvor: Story, 16.Apr.2014

Juče se pojavio štiklirani plavi znak na profilu domaće pevačice, što je ujedno čini i prvom pevačicom kod nas kojoj je Facebook mreža potvrdila identitet. Pevačica Ana Kokić Rađen uskoro će obradovati svoju publiku novim singlom koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. U međuvremenu dobila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.