Hit: Dačić pevao, Tadić gledao (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Dačić pevao, Tadić gledao (VIDEO)

Ivica Dačić je zajedno sa Anom Bekutom i Vesnom Zmijanac otpevao pesmu "Kad zamirišu jorgovani".

Vučić: Imamo armiju glasača

Dinkić: Stranke zaposlile čak 60.000 ljudi (VIDEO)

Nikolić: Obećavam, reći ću vam ko je krao! (VIDEO)

Koncert su iz prvog reda pratili i predsednica skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović i ministar Milutin Mrkonjić. Borisa Tadića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je nakon ulaska u salu na polovini koncerta sa scene pozdravio Šaban Šaulić, i publika.

Beogradski mediji javljaju da su na koncertu Ane Bekute bili i ministar Oliver Dulić, potredsednik Jovan Krkobabić kao i funkcioner SPS-a Aleksandar Antić.

Ivica Dačić je krajem februara u Briselu na koncertu benda Emira Kusturice "No smoking orćestra" pevao pesmu "Miljacka" koju je iz publike takođe pratio državni vrh na čelu sa Borisom Tadićem i ministrima Dušanom Petrovićem i Vukom Jeremićem.

Talent za pevanje je pokazao i Zaharije Trnavčević, dok je Nenad Čanak, lider LSV izabrao da svira tamburicu, zbog čega je upućen prigovor RRA.

(S media, foto: Marko Stevanović)
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić opet zapevao (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2012

Lider socijalista i predsednički kandidat iskoristio je još jednu priliku da pokaže svoje vokalne sposobnosti pa je na koncertu Ane Bekute otpevao 'Kad zamirišu jorgovani'.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mrkonjić za S media portal: Dačić je profesionalac, ja sam amater

Izvor: S media, 25.Apr.2012

Dok se predizborna kampanja zahuktava, ministar za infrastrukturu i visoki funkcioner SPS-a Milutin Mrkonjić smatra da ne mora da učestvuje baš na svakom mitingu koji njegova stranka organizuje. Taj „deo posla“ prepustio je lideru socijalista Ivici Dačiću kojem, kako otkriva za S media portal,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.