Hilari Klinton u Beogradu 12. oktobra

Izvor: Beta, 27.Sep.2010, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton u Beogradu 12. oktobra

BEOGRAD, 27. septembra 2010. (Beta) - Državna sekretarka SAD-a Hilarin Klinton posetiće Beograd 12. oktobra, piše beogradska štampa u izdanjima od ponedeljka.

Predsednik Srbije Boris Tadić ranije je najavio da će sa Klintonovom razgovarati u Beogradu, a dnevnik Blic prenosi da će se pored Tadića državna sekretarka sasatati i sa ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem.

Prema navodima Večernjih novosti može se očekivati da srpski zvaničnici sa Klintonovom razgovaraju o modalitetima budućeg dijaloga Beograda i Prištine, ali i o nastavku evroskog puta Srbije.

Kako prenosi list Danas Državna sekretarka SAD-a će Beograd obići u okviru regionalne posete, pa će dan pre dolaska u Beograd boraviti u Sarajevu.


Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štampa: Hilari Klinton u Beogradu 12. oktobra

Izvor: EMportal, 27.Sep.2010

Državna sekretarka SAD Hilari Klinton posetiće Beograd 12. oktobra, piše beogradska štampa.

Nastavak na EMportal...

Kosovo, BiH i EU teme za posetu Klintonove Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2010

Američka državna sekretarka Hilari Klinton, u okviru obilaska regiona, trebalo bi da 12. oktobra poseti Beograd, gde će sa zvaničnicima razgovarati o pregovorima o Kosovu i daljem napretku Srbije ka Evropskoj uniji.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

STIŽE HILARI, BEOGRAD U BLOKADI

Izvor: Kurir, 28.Sep.2010, 08:47

BEOGRAD - Hilari će biti bolje čuvana i od Bajdena! Srbija, a posebno Beograd, biće 12. i 13. oktobra praktično u blokadi, jer je za tad najavljena poseta državne sekretarke SAD Hilari Klinton...BEOGRAD - Hilari će biti bolje čuvana i od Bajdena!..Srbija, a posebno Beograd, biće 12. i 13. oktobra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.