Hapšenje zbog pucnjave u Šumaricama

Izvor: RTS, 23.Okt.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog pucnjave u Šumaricama

Policija uhapsila jednu od dve osobe, za koje se sumnja da su, pre desetak dana, u Spomen parku "Šumarice" u Kragujevcu ranile D. I. i ubile njegovog psa.

Kragujevačka kriminalistička policija je identifikovala i uhapsila jednu od dve osobe, za koje su sumnja da su, pre desetak dana, u Spomen parku "Šumarice" u Kragujevcu, pucnjima iz vatrenog oružja ranile D. I. (20), sa prijavljenim boravištem u Kragujevcu i ubile njegovog psa.

Radi se o Saši M. (26) iz Kragujevca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kome je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda, ubijanje i mučenje životinja i neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija, određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Postoje osnovi sumnje da su Saša M. i još jedna osoba, za kojom policija intenzivno traga, 14. oktobra 2013. godine, oko 17,30 sati, motociklom došli u Spomen park ''Šumarice''.

U jednom trenutku obojica su skinuli kacige i maskirani ''fantomkama'' pošli prema D. I., koji je bio sa psom rase ''stafordski terijer''. Pucnjima iz pištolja ubili su psa, a D. I. naneli po dve prostrelne i ustrelne rane u predelu nogu. Tom prilikom on je zadobio teške telesne povrede.

Nakon izvršenih krivičnih dela izvršioci su pobegli motociklom.  Pre isteka mere zadržavanja, Saša M. će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hapšenje zbog pucnjave u "Šumaricama"

Izvor: RTS, 23.Okt.2013

Policija uhapsila jednu od dve osobe, za koje se sumnja da su, pre desetak dana, u Spomen parku "Šumarice" u Kragujevcu ranile D. I. i ubile njegovog psa. ..Kragujevačka kriminalistička policija je identifikovala i uhapsila jednu od dve osobe, za koje su sumnja da su, pre desetak dana, u Spomen parku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.