Hapšenja neće uticati na grad

Izvor: B92, 27.Jan.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hapšenja neće uticati na grad"

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da se hapšenje funkcionera SPS Igora Novakovića neće odraziti na funkcionisanje koalicione gradske vlasti SNS - SPS.

Koalicija SNS i SPS će funkcionisati i politički život će se odvijati bez nekih ograničenja, rekao je Perišić, koji je i predsednik GO SNS, odgovarajući na pitanja novinara o hapšenju predsednika Okružnog odbora SPS i šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odborničke grupe u Skupštini grada Igora Novakovića.

Ne očekujem da će se to odraziti na funkcionisanje i stabilnost koalicije i političkog života u Nišu, kazao je Perišić.

Predsednik Skupštine grada Mile Ilić je rekao da taj slučaj ne treba politizovovati i da to niko ne želi.

SPS ni na koji način neće uticati na započeti postupak, rekao je Ilić novinarima povodom hapšenja Novakovića.

Perišić i Ilić su rekli da treba pustiti da državni istražni organi rade svoj posao, a Perišić je dodao da nikoga ne treba oglašavati krivim pre nego što to bude ispitano i utvrđeno u zakonitom postupku.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je prethodno da je jutros u Nišu uhapšen bivši direktor preduzeća "Jugoistok" i predsednik Okružnog odbora SPS-a Igor Novaković zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj prilikom sprovođenja javnih nabavki.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradski funkcioneri o hapšenju Novakovića (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Jan.2015

A povodom hapšenja Igora Novakovića oglasili su se i najviši gradski zvaničnici. Gradonačelnik Niša izjavio je da istražni organi rade svoj posao i da će politički život u Nišu i dalje funkcionisati. Predsednik Skupštine grada rekao je da ne želi da se ovaj slučaj politizuje i istakao da...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.