Hajdi Klum objavila prvu fotografiju sa mlađanim dečkom

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum objavila prvu fotografiju sa mlađanim dečkom

Bivši supermodel Hajdi Klum, je očigledno odlučila da prati trend "mlađe je slađe", pa je tako obelodanila vezu sa čak 13 godina mlađim dečkom Vitom.

Da Vito očigledno zna kako da se izbori sa malo starijim damama, govori i činjenica da se pre Hajdi zabavljao i sa glumicom Demi Mur, koja je čak 23 godine starija od njega.

Hajdi Klum je očigledno zaljubljena do ušiju, čim je odlučila i javno da se pohvali svojim dečkom, pa je tako objavila njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

Majka četvoro dece je početkom godine raskinula vezu sa momkom iz njenog obezbeđenja Martinom Kristenom, sa kojim se kratko zabavljala.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajdi Klum potvrdila vezu sa 13 godina mlađim dečkom

Izvor: Press, 29.Jul.2014

Nakon što su Vita Šnebela (28) povezivali sa Demi Mur, mlađani dečko skrasio se pored bivše Silove supruge Hajdi Klum (41) koja je starija od njega 13 godina.

Nastavak na Press...

Hajdi Klum pokazala 13 godina mlađeg dečka (Foto)

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2014

Hajdi Klum konačno je na svom Instagram profilu postavila fotografiju trinaest godina mlađeg dečka Vita Šanbela koji je u nedelju proslavio 28. rođendan...Hajdi Klum i Sil ponovo zajedno!..Iako je mesecima krila vezu sa mladim trgovcem, Hajdi je odlučila da na ovaj način potvrdi njihovu ljubav....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.