Gašić: O izborima posle praznika

Izvor: RTS, 24.Dec.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: O izborima posle praznika

Srpska napredna stranka će nastaviti razgovore o mogućem raspisivanju parlamentarnih izbora posle božićnih praznika, najavio potpredsednik stranke Bratislav Gašić.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić izjavio je da će ta partija nastaviti razgovore o mogućem raspisivanju parlamentarnih izbora posle božićnih praznika.

Gašić je na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kojoj je predstavio rezultate izbora za organe mesnih zajednica na kojima je SNS osvojio 73,31 odsto ukupnog broja mandata, ponovio lični stav da se zalaže za istovremeno raspisvanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora.

"Smatram da su i ovi izbori, izbori u Kostolcu, na Voždovcu i u Odžacima samo poruka građana Srbije da očekuju od Srpske napredne stranke, koja je i sada najodgovornija, da preuzme veću odgovornost i da većim kapacitetom uđe u rešavanje nagomilanih problema", rekao je Gašić.

Podsetio je i da je nedavno istraživanje javnog mnjenja takođe pokazalo da je veliki broj građana za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

"To je i moj lični stav, ja sam ga i na predsedništvu stranke izneo. Naravno, imamo i onaj drugi deo, sa kojim se takođe slažemo, a to je da su pred Srbijom i mnoge važnije stvari koje treba da uradimo u narednom periodu i da građani Srbije ne smeju da izgube nijedan minut u sređivanju stanja i sistemskom popravljanju situacije u zemlji", naveo je Gašić.

Objasnio je da nije reč o suprostavljenim stavovima.

"svi smo svesni da nam je i jedno, ali i drugo potrebno", kaže Gašić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS o vanrednim izborima posle praznika

Izvor: Akter, 24.Dec.2013

Bratislav Gašić izjavio je danas da će ta partija nastaviti razgovore o mogućem raspisivanju parlamentarnih izbora posle božićnih praznika

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.