Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jun.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropsko vijeće za završetak razgovora sa Hrvatskom krajem juna

Šefovi država ili vlada zemalja članica Evropske unije pozvat će u zaključcima samita, koji će se u četvrtak i petak, održati u Briselu, na zaključenje hrvatskih pristupnih pregovora do kraja juna i potpisivanje ugovora o pristupanju do kraja ove godine, proizlazi iz nacrta zaključaka, u koji je Hina imala uvid. U svjetlu postigutog napretka i pozitivne ocjene Evropske komisije, Europsko vijeće poziva na zaključenje pristupnih pregovora do kraja juna 2011. godine na temelju ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Okončanje pregovora do kraja juna?

Izvor: Cafe.ba, 20.Jun.2011

Lideri EU spremni su da u junu, čak i ove sedmice tokom samita u Briselu, Hrvatskoj upute poziv za okončanje pristupnih pregovora, navodi se u nacrtu zaključaka samita šefova evropskih diplomatija u Luksemburgu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.