Drama u Osijeku okončana samoubistvom?

Izvor: RTS, 26.Jul.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Osijeku okončana samoubistvom?

Dve osobe su ubijene u blizini jednog trgovačkog centra u Osijeku. Nakon višesatnih pregovora sa napadačem, policija u kafiću pronašlo telo napadača.

Talačka drama je okončana nakon pet sati. Trojica specijalaca ušla su kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja. Nakon trojice specijalaca, u kafić je ušlo još njih šest.

Upadu je prethodio zvuk nalik na pucanj te su specijalci ušli u kafić. Pronašli su mrtvo telo, a najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da je napadač počinio samoubistvo, navodi Večernji list.

Muškarac koji je pucao nije dozvoljavao policajcima prilazak mestu zločina i, kako je nezvanično saznao Večernji, pucao je na njih.

Jake policijske snage naoružane dugim cevima bile su opkolile široko područje oko trgovačkog centra i nikome nisu dopuštale pristup. U nekoliko navrata su razmenili vatru s napadačem.

Nezvanično se saznaje i da je motiv ubistva ljubomora, izveštava Jutarnji list. Prema nezvaničnim informacijama Večernjeg lista, napadač je Musa Petričević, koji je ubio svoju ženu Slađanu i gosta lokala Draga.

Kako je Jutarnji saznao od jednog zaposlenog, niko od kupaca, osoblja i prodavaca u trgovačkom centru ne sme da napusti zgradu koja je pod potpunom policijskom blokadom.

Glas Slavonije prenosi izjave očevidaca da se nešto pre 12 časova nepoznata muška osoba zaustavila ispred kafića, izvadila pušku iz prtljažnika i ušla u taj ugostiteljski objekt, i počela da puca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Osijeku okončana samoubistvom

Izvor: RTS, 26.Jul.2014

Dve osobe su ubijene u blizini jednog trgovačkog centra u Osijeku. Napadač se, nakon višesatnih pregovora, ubio u kafiću. ..Talačka drama je okončana nakon pet sati. Trojica specijalaca ušla su kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja. Nakon trojice specijalaca, u kafić...

Nastavak na RTS...

Samoubistvo kao epilog drame u Osijeku

Izvor: BKTV News, 26.Jul.2014

Dve osobe su ubijene u blizini jednog trgovačkog centra u Osijeku. Napadač je, nakon višesatnih pregovora, izvršio samoubistvo...Talačka drama je okončana nakon pet sati. Trojica specijalaca ušla su kafić pod punom opremom, a snajperista se povukao sa svog položaja. Nakon trojice specijalaca,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.