Dragosavljević poslanik umesto Delevićeve

Izvor: RTS, 12.Jun.2013, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragosavljević poslanik umesto Delevićeve

Republička izborna komisija dodelila poslanički mandat Zlatku Dragosavljeviću iz Resavice, koji je bio na izbornoj listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić". Dragosavljević će zameniti doskorašnju poslanicu DS-a Milicu Delević.

Poslanički mandat Republička izborna komisija dodelila je Zlatku Dragosavljeviću iz Resavice, koji je bio na izbornoj listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić".

Dragosavljević će u skupštinskim klupama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zameniti doskorašnju poslanicu Demokratske stranke Milicu Delević.

Delević je ostavku na poslaničku funkciju podnela u maju zbog prelaska u Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD).

Delević je bila direktor vladine Kancelarije za pridruživanje EU, bivši pomoćnik ministra spoljnih poslova zadužena za evrointegracije, a u EBRD odlazi sa mesta predsednika skupštinskog Odbora za evrointegracije.

Takođe je i članica Predsedništva DS.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Boris Tadić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi poslanik u Skupštini, ne zna se u koji će klub

Izvor: Blic, 12.Jun.2013

Republička izborna Komisija danas je dodelila mandat poslaniku Zlatku Dobrosavljeviću sa izborne liste Izbor za bolji život-Boris Tadić, ali za sada nije jasno da li će on zaista i biti u tom poslaničkom klubu...Dobrosavljević je popunio upražnjeno poslaničko mesto Milice Delević iz Demokratske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.