Dodik: Krvnik i dalje krvnik

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2010, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Krvnik i dalje krvnik

Odsustvo istine onemogućilo je sud i pravdu, a nedostatak suda i pravde sprečio je pomirenje, rekao je premijer Republike Srpske Milorad Dodik na skupu u Spomen području Donja Gradina povodom 65. godišnjice od proboja logoraša u Jasenovcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH: Komemoracija u Donjoj Gradini

Izvor: B92, 11.Apr.2010

Banja Luka -- Srbija i Hrvatska traže rešenje za vansudsko poravnanje, izjavio je predesnik Srbije Boris Tadić na obeležavanju 65. godišnjice proboja logora Jasenovac...U Donjoj Gradini danas je obeležena 65. godišnjica proboja logoraša u Jasenovcu uz poruku predsednika Srbije Borisa Tadića...

Nastavak na B92...

Milorad Dodik: U Jasenovcu je ubijeno 700.000 ljudi

Izvor: SEEbiz.eu, 11.Apr.2010

DONJA GRADINA - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik obnovio je danas tvrdnju kako je u Jasenovcu ubijeno 700 tisuća ljudi, najavljujući kako će »Republika Srpska inicirati da se Jasenovac i Donja Gradina kroz relevantne rezolucije označe kao mjesto genocida i da se taj genocid osudi«.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.