Izvor: S media, 30.Sep.2012, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo vreme, uveče osveženje

U Srbiji će danas preovlađivati sunčano i toplo, uz najvišu temperaturu do 34 stepena.

Samo se u severnim i zapadnim krajevima krajem dana i u toku noći očekuje lokalna pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom.Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno jak, uveče u severnim krajevima u skretanju na severozapadni.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, minimalna temperatura od 10 do 20, a maksimalna dnevna od 27 na severozapadu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do 34 stepena na jugu i jugoistoku.

I u Berogradu će preovlađivati sunčano i toplo. U toku noći naoblačenje uz mogućnost kiše ili lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Minimalna temperatura 20, a maksimalna dnevna 32 stepena.

Izgledi vremena do 8. oktobra:

U utorak se očekuje naoblačenje, ujutru u severnim i zapadnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima, mestimično sa kišom i pljuskovima, ponegde praćenim grmljavinom. Temperatura će biti u manjem padu, a jugoistočni vetar u skretanju na zapadni i severozapadni koji će biti u pojačanju.

U sredu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali hladnije, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima.

Od četvrtka će biti pretežno sunčano uz postepeni porast temperature, a krajem perioda zahlađenje mestimično sa kišom i pljuskovima.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vreme - 1. oktobar

Izvor: RTS, 30.Sep.2012

Toplo i u većem delu zemlje pretežno sunčano...U severnim i zapadnim krajevima promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskom s grmljavinom. Najviša dnevna temperatura od 27 stepeni na severozapadu zemlje do 34 na jugu i jugoistoku. 

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.