Izvor: Press, 20.Nov.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sledeće nedelje u Argentini

Poseta će dodatno doprineti unapređenju bilateralnih političkih odnosa i daljem razvoju ekonomske, kao i naučno-tehničke i kulturne saradnje
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Argentine u Srbiji Rikardom Fernandesom, sa kojim je razgovarao o predstojećoj zvaničnoj poseti Buenos Airesu.


Ova poseta, koja će biti realizovana iduće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nedelje dodatno će doprineti unapređenju bilateralnih političkih odnosa i daljem razvoju ekonomske, kao i naučno-tehničke i kulturne saradnje. U tom kontekstu planirano je potpisivanje odgovarajućih sporazuma dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dačić i Kirbi o predsedavanju Srbije OEBS-u

Izvor: Press, 20.Nov.2014

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom SAD u Srbiji Majklom Kirbijem sa kojim je razgovarao o značaju predsedavanja Srbije Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) naredne godine. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.