Dačić: Sporenja o Južnom toku treba da reše EU i Rusija

Izvor: Politika, 06.Dec.2013, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Sporenja o Južnom toku treba da reše EU i Rusija

BEOGRAD –Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je danas da sporenja o gasovodu Južni tok treba da reše Evropska unija i Rusija i da ništa ne zavisi od Srbije.

„Srbije ne može da utiče na to. Mi smo na sredini Južnog toka, ništa ne zavisi od nas. Što se Srbije tiče, sve je urađeno u skladu sa našim zakonima”, rekao je Dačić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije povodom primedbi zvaničnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << EU da će morati da bude revidiran sporazum o Južnom toku.

Dačić je istakao da je projekat Južni tok međunarodni projekat u koji su kao vlasnici uključene italijanske i nemačke kompanije.

On je ukazao da je to trenutno najveći projekat u Evropi vredan 16 milijardi evra.

Beta

objavljeno: 06.12.2013
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Sporenja o Južnom toku da reše EU i Rusija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je danas da sporenja o gasovodu Južni tok treba da reše Evropska unija i Rusija i da ništa ne zavisi od Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić: Mi smo čisti, EU i Rusi neka reše

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je danas da sporenja o gasovodu Južni tok treba da reše Evropska unija i Rusija i da ništa ne zavisi od Srbije. .."Srbije ne može da utiče na to. Mi smo na sredini Južnog toka, ništa ne zavisi od nas. Što se Srbije tiče, sve je urađeno u skladu sa našim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.