Dačić: Prioritet evropski put Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Prioritet evropski put Srbije

Premijer Ivica Dačić izjavio je u petak da će prioritet u radu nove Vlade biti nastavak evropskog puta zemlje i rešavanje najtežih državnih pitanja.

"Ali bez ekonomskog oporavka nijedan od tih ciljeva neće biti ostvaren", rekao je Dačić novinarima nakon polaganja zakletve u Skupštini Srbije i dodao da je svestan da će građani rad Vlade ocenjivati upravo po uspešnosti u ekonomskom oporavku.

Dačić je najavio da će novoizabrana Vlada raditi kao tim, odnosno da "neće svako moći da radi ono što hoće" i da će nastaviti praksu otvorenosti prema medijima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prioritet evropski put Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2012

Premijer Ivica Dačić izjavio je danas da će prioritet u radu nove Vlade biti nastavak evropskog puta zemlje i rešavanje najtežih državnih pitanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Prioritet u radu nove Vlade nastavak evropskog puta zemlje

Izvor: Beta Video, 27.Jul.2012

BEOGRAD - Premijer Ivica Dačić: Prioritet u radu nove Vlade nastavak evropskog puta zemlje i rešavanje najtežih državnih pitanja (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.