Da li će Hrvatska blokirati put Srbije ka EU?

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Hrvatska blokirati put Srbije ka EU?

Antena grupa Srbija i Cesid nastavljaju da prezentuju podatke koji su dobijeni u istraživanju javnog mnjenja uoči izbora 24. aprila.

U Vestima TV B92 od 16 sati moći ćete da vidite kako su građani Srbije, odnosno 1.009 ispitanika koji su obuhvaćeni istraživanjem, odgovorili na pitanja da li su nakon oslobađanja promenili stav o Vojislavu Šešelju i da li misle da će Hrvatska blokirati put Srbije ka EU.

Rezultate istraživanja u Vestima TV B92 prezentovaće Filip Čukanović.

Sva dosadašnja istraživanja možete videti u rubrici B92 istraživanje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ocenjivali ste ministre " pogledajte rezultate

Izvor: B92, 20.Apr.2016

Antena grupa Srbija i Cesid nastavljaju da prezentuju podatke koji su dobijeni u istraživanju javnog mnjenja uoči izbora 24. aprila...Od 1009 ispitanika, 19,4 odsto reklo je da je najpozitivniji utisak ostavio ministar Ivica Dačić. Potom slede ministarka Zorana Mihajlović, ministar Nebojša Stefanović,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.