Ceca traži crnogorsko državljanstvo?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2011, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca traži crnogorsko državljanstvo?

PODGORICA -

Svetlana Ceca Ražnatović, poznata srpska folk pevačica, podnela je zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore za prijem u crnogorsko državljanstvo, pišu podgoričke "Vijesti" pozivajući se na izvore iz Ministarstva.

Ona bi, kako navodi list, tokom dana trebalo da stigne u Tivat, privatnim letom iz Ljubljane, oko 13 časova, helikopterom AC313 kineske proizvodnje, registrovanim u jednoj od zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evropske unije.

U MUP-u nisu hteli da potvrde informaciju o njenom dolasku, već su u saopštenju naveli da u konkretnom slučaju "ne postoji smetnja da se postupi po nalogu za sticanje državljanstva Crne Gore, u skladu sa važećim propisima iz te oblasti".

Vijesti: Ne stiže Ceca

Podgorički dnevnik "Vijesti" saopštio je na svom sajtu da je vest koju je ranije emitovao o tome da je Svetlana Ceca Ražnatović (38) podnela zahtev za prijem u crnogorsko državljanstvo - prvoaprilska šala.

Nadamo se da je tekst o Ceci i crnogorskom državljanstvu ponekog zaintrigirao, jer, kako rekoše iskusni znalci, "u svakoj šali ima malo šale", pišu "Vijesti".

Potvrđeno je da je u zahtevu, između ostalog, Ražnatovićeva navela da je crnogorska snaja, kao i da se pozvala na slučaj Dragana Džajića, koji je dobio crnogorsko državljanstvo.

"MUP čeka dokaz da je ispisana iz knjige državljana Srbije", rekao je pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Osman Šubašić u telefonskom razgovoru, koji je na pitanje da li bi eventualno davanje crnogorskog državljanstva kontroverznoj srpskoj pevačici, moglo pogoršati odnose između Beograda i Podgorice, odgovorio da je to pravni proces, te da će se odlučiti u interesu Crne Gore.

Srpsko tužilaštvo tereti Svetlanu Ražnatović za nezakonitu prodaju fudbalera dok je bila na čelu FK "Obilić" a prijeti joj, kako navode srpski mediji, kazna zatvora do 15 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest o Ceci prvoaprilska šala Vijesti

Izvor: S media, 01.Apr.2011

Vest da je srpska folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović zatražila crnogorsko državljanstvo je prvoaprilska šala podgoričkog dnevnika Vijesti, saopštio je taj list. .."Nadamo se da je tekst o Ceci i crnogorskom državljanstvu (www.vijesti.me/vijesti/ceca-korak-crnogorskog-drzavlj anstva-clanak-13471)...

Nastavak na S media...

Ceca traži crnogorsko državljanstvo?

Izvor: Mondo, 01.Apr.2011

Podgorička štampa objavila da je Svetlana Ceca Ražnatović podnela zahtev za crnogorsko državljanstvo. Beogradska štampa navodi da je spremna da se nagodi sa tužilaštvom, samo da ne ide u zatvor.

Nastavak na Mondo...

Vest da je Ceca tražila crnogorsko državljanstvo prvoaprilska šala

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Apr.2011

Podgorički dnevnik "Vijesti" objavio je jutros da je srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović zatražila crnogorsko državljanstvo, a nekoliko sati kasnije objavljeno je, uz "april-li-li-li-li", na sajtu tog dnevnika da je reč o prvoaprilskoj šali. U novoj vesti se izražava

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Ceca čeka crnogorsko državljanstvo?

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2011

Srpska folk pevačica podnela je zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore za prijem u crnogorsko državljanstvo. "MUP čeka dokaz da je ispisana iz knjige državljana Srbije", kazao je pomoćnik ministra Osman Subašić

Nastavak na Večernje novosti...

CECA STIŽE U TIVAT, DOBIJA CRNOGORSKO DRŽAVLJANSTVO

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011

Srpska folk pevačica već podnela zahtev MUP-u Crne Gore za prijem u crnogorsko državljanstvo..PODGORICA - Srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović, protiv koje je podignuta optužnica zbog finansijskih malverzacija prilikom prodaje fudbalera, danas bi trebalo da stigne u Tivat, privatnim letom...

Nastavak na Kurir...

Prvoaprilska šala o Ceci i crnogorskom državljanstvu!

Izvor: Svet, 01.Apr.2011

Nakon objavljivanja vesti da je Svetlana Ceca Ražnatović tražila crnogorsko državljanstvo, kako su jutros objavile crnogorske dnevne novine "Vijesti", nastala je opšta pometnja. Naravo, ovu vest su prenele sve informativne emisije u Srbiji, a nije ni mali broj novinskih agencija koje su nasele na...

Nastavak na Svet...

Ceca traži crnogorsko državljanstvo – šala

Izvor: Dzungla.org, 01.Apr.2011

Podgorička štampa objavila da je Svetlana Ceca Ražnatović podnela zahtev za crnogorsko državljanstvo, pa saopštila da je to prvoaprilska šala. Beogradska štampa navodi, bez šale, da je spremna da se nagodi sa tužilaštvom.. . Svetlana Ceca Ražnatović, poznata folk pevačica, podnela je zahtev...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.