Čanak: Internacionalizovati pitanje Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2013, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Internacionalizovati pitanje Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak založio se danas za internacionalizaciju pitanja Vojvodine i rekao da u tome nema ništa čudno jer je pitanje Srbije odavno internacionalizovano. U intervjuu za agenciju Beta Čanak nije odbacio mogućnost da će parlamentarni izbori u Srbiji biti raspisani ubrzo, dok je za vlast u Vojvodini rekao da je stabilna, iako LSV ima problema sa Demokratskom strankom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak zahteva da se pitanje Vojvodine internacionalizuje

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2013

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak založio se internacionalizaciju pitanja Vojvodine uz tvrdnju da u tome nema ništa čudno jer je pitanje Srbije odavno internacionalizovano.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"Internacionalizovati pitanje Vojvodine: Bila je pokrajina, sada je ništa"

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2013

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak založio se za internacionalizaciju pitanja Vojvodine i rekao da u tome nema ništa čudno jer je pitanje Srbije odavno internacionalizovano. ..Vojvodina je pokrajina samo na papiru, bez ikakve zakonodavne, sudske i izvršne vlasti, bez prava...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čanak: Ostajemo u koaliciji sa DS

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2013

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak rekao je da je vlast u Vojvodini stabilna, iako LSV ima problema sa Demokratskom strankom. On nije odbacio mogućnost da će parlamentarni izbori u Srbiji biti raspisani ubrzo.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.