Blic: Sastali se Jeremić i Šutanovac, poluotvorene karte

Izvor: B92, 18.Nov.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic: Sastali se Jeremić i Šutanovac, poluotvorene karte

Beograd -- Bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsednik DS Dragan Šutanovac održali su sastanak, a glavna tema su bili predsednički izbori, piše “Blic”.

Kako navode, Jeremić i Šutanovac su se sastali u sedištu Centra za međunarodnou saradnju i održivi razvoj čiji je predsednik Jeremić.

Pozivajući se na neimenovani izvor upoznat sa detaljima, list piše da su Jeremić i Šutanovac na sastanku pre nekoliko dana razgovarali o svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planovima i ambicijama u vezi predsedničkih izbora, ali da su obojica nastupila sa "poluotvorenim kartama".

Navodno ni jedan do njih još nije doneo konačnu odluku hoće li se kandidovati.

Šutanovac je rekao da razmišlja, ali da će ukoliko DS bude imao svog kandidata to biti samo on i niko drugi, dok je Jeremić rekao da će raditi različite analize i istraživanja i da će u narednih mesec dana uz konsultacije sa saradnicima odlučiti, piše Blic.

Prema pisanju lista, sastanak je inicirao Šutanovac preko posrednika.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blic: Sastali se Jeremić i Šutanovac, poluotvorene karte

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2016

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i predsednik DS Dragan Šutanovac održali su sastanak, a glavna tema su bili predsednički izbori, piše “Blic”...Kako navode, Jeremić i Šutanovac su se sastali u sedištu Centra za međunarodnou saradnju i održivi razvoj čiji je predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.