BEOGRAD SE SPREMA ZA RAT Priština se žali Briselu zbog srpske vojne vežbe u Nikincima

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BEOGRAD SE SPREMA ZA RAT" Priština se žali Briselu zbog srpske vojne vežbe u Nikincima

Vlasti u Prištini poslale su dokument na adrese svih 28 članica EU u kojem optužuju Beograd da se priprema za rat, a kao primer navode vojnu vežbu koju je Vojska Srbije održala 9. maja - na Dan pobede nad fašizmom, na poligonu u Nikincima, pišu "Večernje novosti".

Prema saznanjima lista, ovaj non pejper uskoro će biti upućen administraciji SAD, a kako je navedeno u tekstu, poseban politički nonsens jeste u tome što oni koji danima prizivaju stvaranje "velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Albanije" optužuju srpsku stranu zbog mirnodopskih manevara.

List navodi da je potvrdu tačnosti ove informacije juče dao premijer Aleksandar Vučić, koji je upitao da li to znači da se Srbiji želi zabraniti da pokaže svoju vojsku i naoružanje u svojoj zemlji na Dan pobede nad fašizmom?
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Vojska Srbije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.