BEOGRAD: Mirna noć za lekare

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Mirna noć za lekare

BEOGRAD - Noć u Beogradu za lekare je protekla mirno, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura, ističući da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 120 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 234 intervencije od kojih 51 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, psihijatrijski pacijenti i osobe sa hipertenzijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dodala je portparol Hitne pomoći.Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju i uzimanje tečnosti.

Hronični bolesnici trebalo bi da se čuvaju kolapsa i da izbegavaju duže stajanje, savetovala je Macura i preporučila odmor u hladovini parka i rashlađivanje prostorija u kojima se boravi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mirna noć za lekare, bez saobraćajnih nesreća

Izvor: Press, 07.Jul.2014

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 120 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 234 intervencije od kojih 51 na javnim mestima, precizirala je Macura. .. Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, psihijatrijski pacijenti i osobe...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.