Mirna noć za lekare, bez saobraćajnih nesreća

Izvor: Press, 07.Jul.2014, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna noć za lekare, bez saobraćajnih nesreća

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 120 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 234 intervencije od kojih 51 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, psihijatrijski pacijenti i osobe sa hipertenzijom, dodala je portparol Hitne pomoći.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju i uzimanje tečnosti.

Hronični bolesnici trebalo bi da se čuvaju kolapsa i da izbegavaju duže stajanje, savetovala je Macura i preporučila odmor u hladovini parka i rashlađivanje prostorija u kojima se boravi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirna noć za lekare u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2014

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 120 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 234 intervencije od kojih 51 na javnim mestima. Tokom noići nije bilo saobraćajnih nesreća - izjavila Nada Macura

Nastavak na Telegraf.rs...

TOPLOTNI ŠOK U BG: Od jutros 86 palo u nesvest zbog vrućine!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2014

Hitna pomoć imala je povećan broj poziva, samo do 14 sati bilo je 86 intervencija od čega je 35 na javnim mestima, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.