Izvor: B92, 25.Avg.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avaz: Sastanak o Mladiću

Sarajevo -- Čelni ljudi obaveštajno-bezbednosnih agencija Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH održali su sastanak u Beogradu, piše Dnevni avaz.

Oni su razgovarali o skrivanju haškog optuženika Radovana Karadžića i pripremanju akcionog plana za lociranje i hapšenje Ratka Mladića, piše sarajevski "Dnevni avaz". List navodi da se "priprema teren za hapšenje i izručenje Mladića Hagu".

"Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosno BIA i MUP Srbije, uz vojno-obaveštajne strukture, znaju gde je general. Pitanje je sada samo dana kada će obelodaniti da su ga uspeli uhapsiti", izjavio je neimenovani izvor sarajevskog dnevnika, upoznat sa tim razgovorima.

On je dodao da "postoje priče" da je Mladić "spreman da pruži otpor i čak izvrši samoubistvo, tako da se ne želi previše rizikovati". Beogradskom sastanku, koji je održan prošle sedmice, prisustvovalo je 40 obaveštajaca iz regiona, piše list.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U toku pripreme za hapšenje Mladića?

Izvor: Mondo, 25.Avg.2008

Beograd zna gde se tačno nalazi haški begunac Ratko Mladić i priprema se teren za njegovo skorašnje hapšenje i izručenje Hagu. Pitanje je dana kada će obelodaniti da su ga uspeli uhapsiti, navodi izvor 'Dnevnog avaza'.

Nastavak na Mondo...

Ratko Mladić uskoro u Hagu?!

Izvor: Kurir, 26.Avg.2008, 06:37

SARAJEVO - General Ratko Mladić, pored Radovana Karadžića najtraženiji haški begunac, uskoro bi mogao biti uhapšen, navodi sarajevski Dnevni avaz. List piše da se ovih dana priprema teren za hapšenje i izručenje Mladića Hagu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.