Angela Merkel prva na Forbsovoj listi najuticajnijih žena

Izvor: Blic, 22.Maj.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Angela Merkel prva na Forbsovoj listi najuticajnijih žena

Nemačka kancelarka Angela Merkel najuticajnija je žena na svetu već treću godinu za redom, a za njom sledi predsednica Brazila Dilma Rusef, objavio je magazin "Forbs" danas.

Za njima se na listi najuticajnijih žena nalaze Melinda Gejts, supruga milijardera Bila Gejts koja sa njim vodi Fondaciju Bil i Melinda Gejts, američka prva dama Mišel Obama i bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton.

Godišnja lista magazina "Forbs" uključuje uticajne žene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u globalnoj politici, biznisu, medijima, zabavi, tehnologiji i neprofitnim organizacijama - rangirajući ih prema "novcu, medijskom prisustvu i uticaju", navodi magazin.

"Od Singapura do Saudijske Arabije, Velike Britanije i SAD, sto najuticajnih žena na našoj listi ostavlja neizbrisiv i trajan uticaj u svetu u kome živimo", kaže Mojra Fobrs, predsednik i izdavač "Forbsvomen" za AFP.

Medju visoko pozicioniranim poslovnim ženama na listi nalazi se Meg Vitmen, direktorka kompanije "Hjuit Pakard" (15), kao i direktorka "Fejsbuka" Šeril Sandberg (6) i "Jahua" Marisa Majer (32).

Nemačka kancelarka Angela Merkel je najuticajnija žena osmi put za deset godina koliko magazin objavljuje liste.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkola najuticajnija žena na svetu, opet

Izvor: Akter, 22.Maj.2013

Nemačka kancelarka Angela Merkel najuticajnija je žena na svetu već treću godinu za redom, a za njom sledi predsednica Brazila Dilma Rusef, objavio je magazin "Forbs"

Nastavak na Akter...

Angela Merkel prva na Forbsovoj listi najuticajnijih žena

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2013

NJUJORK - Njemačka kancelarka Angela Merkel najuticajnija je žena na svijetu već treću godinu za redom, a za njom slijedi predsjednica Brazila Dilma Rusef, objavio je magazin "Forbs" danas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.