21 GODINA OD STRADANjA SRBA: Danas u Srbiji obeležavanje Oluje

Izvor: Večernje novosti, 04.Avg.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21 GODINA OD STRADANjA SRBA: Danas u Srbiji obeležavanje "Oluje"

U Srbiji će danas biti obeležena 21 godina vojne akcije "Oluja", tokom koje su hrvatske snage ubile oko 2.000 Srba, a proterano ih je oko 200.000 U Srbiji će danas biti obeležena 21 godina vojne akcije "Oluja", tokom koje su hrvatske snage ubile oko 2.000 Srba, a proterano ih je oko 200.000.Središnja državna manifestacija biće održana večeras u naselju Busije u Zemunu, a prisustvovaće joj premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.Parastos >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za sve stradale Srbe služiće patrijarh srpski Irinej.U Hrvatskoj se "Oluja" obeležava kao praznik, a centralna proslava biće održana u petak u Kninu.U skopu proslave, uveče će pevač Marko Tompson održati koncert na Gradskom stadionu u Kninu.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U Hrvatskoj i danas pokrštavaju Srbe"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2016

"Oluja" se nikada nije završila, ona još traje. Dokaz za to su poslednji događaji u Hrvatskoj i sve veći broj Srba koji tu zemlju napuštaju. Tuga za ubijenima i žal za izgubljenim domovima sa jedne, i pobedničko slavlje uz podignutu šaku i fašističke simbole sa druge strane. Tako se u najkraćem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.