Počela bežanija iz DS: Poslanici prelaze u URS

Izvor: S media, 24.Jul.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela bežanija iz DS: Poslanici prelaze u URS

Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke pristupio je danas Ujedinjenim regionima Srbije, saopšteno je iz URS-a.

Pored članstva u Ujedinjenim regionima Srbije, Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj skupštini.

URS je na izborima osvojio 16 mandata u Skupštini, ali su dva poslanika Maje Gojković prišla listi "Za evropsku Srbiju".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Nenad Kitanović se, kako se tvrdi u URS-u, pridružio Ujedinjenim regionima Srbije uveren da samo jaki regioni mogu dovesti do jake Srbije.

"URS je na delu pokazao da svi ljudi i svi regioni treba da imaju jednaku šansu, a Doljevac i Južna Srbija konačno moraju dobiti istinsku podršku države za razvoj", rekao je Kitanović prilikom potpisivanja pristupnice UR-u.

Ujedinjeni regioni Srbije, kako je navedeno, otvoreni su za sve koji podržavaju ideje decentralizacije, ravnomernog razvoja i stvaranja jednakih šansi za sve gradove, opštine i regione Srbije.

(S media)

Foto: ujedinjeniregionisrbije.rs
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS preuzeo poslanika DS-u

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jul.2012

Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke pristupio je danas Ujedinjenim regionima Srbije, saopšteno je iz URS-a.Poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, izabran na listi "Za evropsku Srbiju" Demokratske stranke pristupio je danas Ujedinjenim regionima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Poslanik liste „Za bolji život" prešao u URS

Izvor: Studio B, 24.Jul.2012

Narodni poslanik Nenad Kitanović iz Doljevca, koji je izabran na listi „Za bolji život", pristupio Ujedinjenim regionima Srbije, saopšteno je iz te stranke...Kitanović je pristupio i poslaničkoj grupi URS, koja sada ima 15 poslanika u Narodnoj skupštini...URS je na izborima osvojio 16 poslaničkih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.