OBRAČUN U ČAČKU Većnik optužio pomoćnika gradonačelnika da ga je TUKAO NA SVEČANOM RUČKU

Izvor: Blic, 20.Jan.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN U ČAČKU Većnik optužio pomoćnika gradonačelnika da ga je TUKAO NA SVEČANOM RUČKU

Član gradskog veća Čačka Ljubodrag Grbić (Liga za Čačak-URS) tvrdi da ga je pomoćnik gradonačelnika Dragan Nikolić (SNS) pesnicom udario na svečanom ručku koji je povodom Bogojavljenja u menzi Studentskog centra upriličilo gradsko rukovodstvo.

Grbić tvrdi da mu je Nikolić razbio usnu i nos, a da je od siline udarca pao na mermerni pod i iščašio rame. Grbić kaže da je o incidentu obavestio policiju.

- Bio sam u neku ruku domaćin svečanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ručka, na kome su bili predstavnici lokalne samouprave i učesnici bogojavljenske plivačke trke. Nikolić mi je na izlazu iz sale prvo stegao ruku, a onda dva puta udario, zbog čega sam pao i iščašio rame - kaže Grbić.

S druge strane, Nikolić ističe da su Grbićeve tvrdnje da ga je udario pokušaj diskreditacije SNS, kojoj pripada.

- Očigledno je da se radi o insceniranom i politički motivisanom događaju, u trenutku kada SNS postiže rezultate i ostvaruje jedinstvo i postaje jači nego ikada. Ovakve scene potvrđuju slutnje, da će se protiv SNS-a voditi prljava kampanja i da se pri tome neće birati sredstva. Ovaj napad usledio je od Ljubodraga Grbića člana Gradskog veća grada Čačka, osobe frustrirane neuspesima na ličnom i političkom planu. Inače svima je poznato da je Ljubodrag Grbić, naizgled miran i tih čovek, sklon naprasnom ponašanju. Što se tiče samog događaja, ko je šta uradio i ko je zadobio kakve povrede, istraga je u postupku u nadležnim institucijama i one će utvrditi činjenice nemilog događaja – naveo je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kampanja počela - tučom, član Gradskog veća završio u Urgentnom!

Izvor: Večernje novosti, 20.Jan.2016

ČAČAK - Svečani ručak povodom Bogojavljenja, organizovan u Studentskom restoranu, završio se tučom između pomoćnika gradonačelnika Dragana Nikolića i člana Gradskog veća Ljubodraga Grbića, koji je izvukao deblji kraj i prošao sa teškim telesnim povredama. Grbiću su u Urgentnom centru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.