Peckanje Liverpula na tviteru - 25 godina od poslednje titule...

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Peckanje" Liverpula na tviteru - 25 godina od poslednje titule...

Evo šta su smislili navijači Mančester Junajteda, žargonskim rečnikom rečeno, "trolovali" su navijače Liverpula za 25 godina od poslednje titule...

Prošlo je 25 godina od kada je Liverpul poslednji put bio šampion države, što je, naravno, velika poslastica za slavlje navijača Mančester Junajteda, najvećeg rivala pomenutog tima.

Evo kako neki navijači Mančester Junajteda doživljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovu "godišnjicu" i na koji način su "peckali" svoje najveće rivale iz Liverpula...

Mnogi nisu bili rođeni kada se to poslednji put desilo, neki su oćelavili pa su presadili kosu, treći su se venčavali i razvodili, a titule nije bilo.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.